Verkopen?

Het verkopen van uw eigendom is méér dan enkel een bord ‘TE KOOP’ plaatsen.

De wetgeving is de laatste jaren erg uitgebreid en strenger geworden:  er is de informatieplicht van de verkoper, er dienen allerhande attesten en keuringen te gebeuren alvorens het goed te koop of te huur gesteld kan worden,… met het risico van allerhande boetes indien er niet aan de vereisten wordt voldaan.

Als erkend vastgoedmakelaar door het BIV zijn wij gebonden aan een gedragscode en op de hoogte van allerhande wettelijke verplichtingen. 

Als professioneel willen wij u graag bijstaan bij de verkoop van uw eigendom.

Hierbij bieden wij u een uitgebreid pakket aan voordelen:

 

Vrijblijvende schatting & advies

Wij doen een vrijblijvende schatting van uw eigendom. 

Door onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt kennen wij de marktprijzen als geen ander. 

 

Verplichte attesten aanvragen

Wij zorgen voor alle attesten en keuringen die wettelijk verplicht zijn. 

Het  EnergiePrestatieCertificaat (EPC) is verplicht bij de verkoop en verhuur van woningen en appartementen.  Het EPC dient voorhanden te zijn alvorens het goed te koop of te huur aangeboden wordt.  Het EPC vermeldt hoe energiezuinig een woning is en blijft 10 jaar geldig.  Bij verkoop wordt het EPC aan de koper overhandigd, bij verhuur krijgt de huurder een kopie. 

Wij zijn zelf energiedeskundige (type A), erkend door de Vlaamse Overheid, het Vlaams Energie Agentschap (VEA) en kunnen voor u het EPC opmaken.

 

Uitgebreide reclame en begeleide bezoeken

Dankzij onze website, mooie verkoopsbrochures van uw eigendom en een ruime verspreiding van publiciteit in dagbladen, tijdschriften en vastgoedwebsites, zorgen wij voor een vlotte verkoop van uw eigendom.  Wij begeleiden zelf potentiële kopers bij de rondleiding in uw woning. 

Wij staan u bij vanaf de start tot bij het verlijden van de akte bij de notaris.

 

Geen verkoop = Geen kosten

Wij verkopen gemiddeld 90 % van ons aangeboden vastgoed en beschikken over talrijke referenties van tevreden klanten.  Indien wij echter uw goed niet verkocht krijgen, zijn er geen kosten verschuldigd.  Ondanks onze inspanningen nemen wij alle kosten van reclame, bezichtigingen,… voor onze rekening.